Privacybeleid joasdewit.nl

 

joasdewit.nl is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. Op deze pagina zie je wat er gebeurt met gegevens die jij aan Joas de Wit verstrekt.

Bedrijfsnaam: Joas de Wit Webdesign

Adres: Ringallee 77

Postcode + Plaats: 6881 MX Velp

Telefoon: 06-48083475

Email: info@joasdewit.nl

Deze verklaring is alleen van toepassing op de website https://joasdewit.nl/, maar niet op websites waarnaar wordt doorgelinkt.

Heb je vragen over deze privacyverklaring, stuur dan een mailtje naar info@joasdewit.nl. 

Persoonsgegevens

Welke persoonsgegevens  Joas de Wit  verwerkt, hangt af van de functies die je gebruikt op de website. Denk hierbij aan  het invullen van een contactformulier en van de producten / diensten die je afneemt:

voornaam

achternaam

mailadres

telefoonnummer

adresgegevens

bedrijfsnaam

kvk nummer

btw-nummer

bankrekeningnummer

Inloggegevens

informatie die je invult op de website, zoals een reactie op een blogartikel of een bericht in het contactformulier technische gegevens zoals je IP-adres, MAC-adres, zogeheten identifiers in cookies en jouw surfgedrag op de website

gegevens over jouw activiteiten op onze website

Doeleinden

Joas de Wit verwerkt deze gegevens voor een of meer van de volgende doeleinden:

zodat je gebruik kan maken van alle functies op de website

om je te bellen of e-mailen als dit nodig is om een dienst te kunnen leveren of antwoord te geven op vragen

om jou te informeren over wijzigingen van onze producten en diensten

voor marketingdoeleinden, zoals is toegestaan volgens de wet (elke mail bevat een uitschrijflink)

om jouw gedrag op de website te analyseren en zo de website te optimaliseren

om het aanbod af te stemmen op jouw voorkeuren

Joas de Wit is daarnaast gebonden aan wettelijke, administratieve verplichtingen en heeft bijv. bepaalde gegevens nodig voor de belasting.

Websitebezoekers jonger dan 16 jaar

Joas de Wit heeft niet de intentie gegevens te verzamelen van websitebezoekers jonger dan 16 jaar. Het is echter niet mogelijk om de leeftijd van bezoekers te controleren. Beschikt  Joas de Wit ongewild over gegevens van jouw kind, neem dan contact op door te mailen naar info@joasdewit.nl om deze informatie te laten verwijderen. 

Bewaartermijn

Joas de Wit bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt noodzakelijk.

Websitedata zijn 26 maanden inzichtelijk, maar deze zijn niet naar jou te herleiden omdat de data geanonimiseerd worden.

Joas de Wit bewaart de administratie tot 7 jaar terug (wettelijke bewaartermijn Belastingdienst).

Schrijf je je uit van de mailinglijst, dan blijven je gegevens nog max. 3 maanden in het e-mailprogramma staan.

Persoonsgegevens delen met derden

Joas de Wit verkoopt jouw gegevens niet aan derden. Wel verstrekt Joas de Wit gegevens aan externe partijen als dat nodig is voor de levering van producten of diensten en om te voldoen aan wettelijke verplichtingen.

Voorbeeld: Joas de Wit maakt gebruik van een externe partij voor de boekhouder, die boekt facturen in en je gegevens liggen opgeslagen in een e-mailmarketingsysteem.

In de toekomst (2020) zal;

Bij het verstrekken van jouw gegevens aan een externe partij legt Joas de Wit  in een bewerkersovereenkomst vast dat jouw gegevens niet voor andere doeleneinden mogen worden gebruikt en worden verwijderd zodra ze niet meer nodig zijn. Zo zorgt Joas de Wit voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens bij externe partijen. 

Cookies en profilering

Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. Joas de Wit  gebruikt functionele, analytische en marketing cookies.

Door jouw gegevens – handmatig of met behulp van cookies – te combineren, kan Joas de Wit jou gerichtere content sturen en bijvoorbeeld beter aansluiten bij jouw interesses, voorkennis en producten die je al hebt gekocht.

Bij jouw eerste bezoek aan https://joasdewit.nl/ ben je geïnformeerd over de cookies die Joas de Wit gebruikt en heb je wel/niet toestemming gegeven voor het plaatsen van marketing cookies. Die toestemming is met een toestemmingscookie opgeslagen, zodat je niet bij elk bezoek een cookiemelding krijgt.

Functionele of technische cookies

Functionele (technische) cookies zorgen ervoor dat de website goed werkt op alle apparaten en in alle browsers. Deze cookies slaan geen persoonsgegevens op. Ook de cookie die jouw cookie-toestemming opslaat, valt in deze categorie.

Analytische cookies

Diensten zoals Google Analytics maken gebruik van analytische cookies. Zo ziet Joas de Wit hoe bezoekers de website gebruiken, wat populaire pagina’s zijn, en langs welk kanaal mensen op de website terechtkomen.

Google Analytics gebruikt voor de statistieken de IP-adressen van websitebezoekers. Theoretisch is het mogelijk om op basis van een volledig IP-adres meer informatie over een bezoeker te achterhalen, ook al is dat niet toegestaan.

Toch maakt joasdewit.nl voor de zekerheid gebruik van IP-masking. Google Analytics verwijdert de laatste cijfers van IP-adressen voordat deze worden gebruikt en opgeslagen. De gegevens komen dus niet terecht bij Google.

Marketing of tracking cookies

Marketing cookies, ook wel tracking cookies genoemd, houden jouw surfgedrag bij zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden.

Social media

De Facebook-pixel houdt bij welke Facebook-bezoekers https://joasdewit.nl/ bezoeken. Op basis daarvan is het o.a. mogelijk advertenties te maken, specifiek voor de mensen die een bepaalde pagina hebben bezocht.

Je kan heel gemakkelijk berichten van deze website delen. Voor de social share buttons gebruikt Joas de Wit cookies. Joas de Wit heeft geen inzage in de gegevens die social media verzamelen. Hoe zij omgaan met gegevens, vind je in hun privacy statements.

Bekijk de privacy policy van:

Facebook Twitter LinkedIn Google+ Instagram Pinterest

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Gegevens waarvoor een wettelijke bewaartermijn geldt, kan je niet laten verwijderen.

Je kan een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging, verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@joasdewit.nl

Wij geven nooit persoonsgegevens door aan andere partijen waarmee we geen verwerkersovereenkomst hebben afgesloten.

Beveiliging

Met up to date beveiligingsmaatregelen beperkt  Joas de Wit de kans op misbruik van je gegevens. Denk aan verlies van je gegevens (datalek) en ongevraagde wijzigingen. Alleen de noodzakelijke personen hebben toegang tot de gegevens. Deze toegang is goed afgeschermd.

De website heeft een SSL-certificaat, herkenbaar aan het groene slotje in de adresbalk: alle gegevens die je verstrekt, worden via een versleutelde verbinding verzonden.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om jouw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@joasdewit.nl. Joas de Wit zal zo snel mogelijk, binnen vier weken, op jouw verzoek reageren.

Heb je een klacht?

Als jij het idee hebt dat jouw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op door te mailen naar info@joasdewit.nl. Dat geldt ook bij vragen of klachten rond de verwerking van jouw persoonsgegevens door Joas de Wit.

Mochten we er samen niet uitkomen, dan heb je op grond van de privacywetgeving het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Wil je meer informatie over de AVG dan kun je terecht op de site van de Autoriteit Persoonsgegevens.

Aanpassen privacyverklaring

Joas de Wit behoudt het recht om deze privacyverklaring aan te passen. Wijzigingen zullen op deze website worden gepubliceerd.

Velp, 28 Juni 2019 Joas de Wit

Close Menu